این گیاه درباره خاک سختگیر نیست و معمولاً در تمامی انواع خاک میروید اما اگر خاک خیلی سنگین باشد بهنحویکه آب را در خود نگه دارد مناسب نیست زیرا وجود همیشگی آب در پای گیاه بهتدریج موجب از بین رفتن گیاه میشود. برای آماده سازی مکان کاشت این گیاهان میتوان ابتدا بر روی سطح زمین به ارتفاع حدود ۱۵-۱۰ سانتیمتر کود دامی بسیار پوسیده و یا خاکبرگ ریخت و سپس این مواد را با خاک تا عمق حدود ۳۰ سانتیمتر مخلوط کرد. برای کوددهی نیز میتوان هر ماه یک مرتبه از کود با فرمول ۱۰-۱۰-۱۰ و یا ۱۰-۱۰-۵ استفاده کرد تا به گلدهی گیاه کمک بیشتری شود.

آبیاری:
گلهای همیشه بهار نسبتاً به خشکی کشیدن مقاوم هستند البته این به معنی عدم آسیب رسیدن به آنها به دلیل آبیاری نامناسب نیست بلکه در چنین شرایطی از بین نمیروند اما از گلدهی آنان کاسته میشود. از طرفی آبیاری زیاد و خیس و غرقابی بودن محل کاشت آنان ابتدا موجب زردی برگها و کاهش گلدهی و درنهایت موجب پوسیدگی قسمتهای پایین گیاه و از بین رفتن بوتهها میشود. بنابراین زمانی به این گیاه آب دهید که سطح خاک نسبتاً خشک شده باشد. آبیاری مناسب و منظم ازجمله دلایل گلدهی خوب و افزایش مدت زمان گلدهی این گیاهان است.
نور:
به مکانی با تابش نور مستقیم آفتاب به مدت حداقل ۶ ساعت نیاز دارد. کمبود نور موجب ریز شدن گلها، عدم شکوفایی گلها و یا حتی عدم گلدهی گیاه میشود. همچنین احتمال شیوع برخی بیماریهای قارچی بخصوص سفیدک پودری بسیار افزایش مییابد. نور شدید و زیاد در مواقعی که دمای هوا نیز گرم است میتواند منجر به کاهش گلدهی و سوختگی برگها شود بنابراین اگر در منطقهای گرم زندگی میکنید گیاه را در جایی بکارید که عصر هنگام از سایه برخوردار باشد.
دما:
همیشه بهار گیاهی نسبتاً مقاوم به شرایط سرما است و در زمستان در زیر برف نیز میتواند دوام بیاورد اما در آن زمان گلدهی ندارد و در بهار با گرم شدن هوا فعالیت آن شروع میشود و گلدهی نیز افزایش مییابد. در تابستان نیز اگر در مکانی زندگی میکنید که دمای هوای روزهای تابستان بیش از ۳۵ درجه میشود گیاه را در مکانی بکارید که عصر هنگام در سایه باشد تا از شدت نور زیاد و گرمای هوا آسیب نبیند.
تکثیر گل همیشه بهار:
مهمترین و سادهترین روش تکثیر این گیاهان استفاده از بذر است که زمان کاشت نیز بسته به شرایط آب و هوایی میتواند تغییر کند. در مناطقی که زمستان سخت دارند میتوان بعد از اتمام زمستان و رفع خطر یخبندان شبانه نسبت به کاشت بذر این گیاه اقدام کرد و یا اینکه ۸-۶ هفته قبل از اتمام سرمای زمستان در محیطی محافظت شده همانند اتاقهای درون خانه و یا گلخانه بذرهای آن را کاشت، در مناطقی که زمستان ملایم دارند یعنی دما کمتر از حدود ۵ درجه نیم شود میتوان در پاییز نسبت به کاشت بذرها اقدام کرد. برای کاشت بذرها میتوان از مخلوط خاکبرگ الک شده +شن استفاده کرد. بذرها برای جوانه زنی به دمای بیش از ۱۰ درجه (حدود ۱۵-۲۰) درجه نیاز دارند تا جوانه بزنند و عمق کاشت ۰٫۶ سانتیمتر است. در طی ۱۵-۵ روز جوانه میزنند. و از زمان کاشت بذر تا گلدهی حدود ۶۰-۴۵ روز طول میکشد. فاصله کاشت این گیاهان از هم حدود ۹۰-۴۵ سانتیمتر است. توجه کنید که اگر این گیاه را در اواخر تابستان و یا اوایل پاییز بکارید بیشترین گلدهی در سال آینده روی خواهد داد.


هرس:
گل همیشه بهار در طی فصل رشد نیاز به هرس خاصی ندارند با قطع و جدا کردن گلهای پژمرده میتوان گلدهی جدید را تحریک و فصل گلدهی را طولانیتر کرد.
آفات بیماری:
گل همیشه بهار گیاه مقاومی می باشد که بهطور کل این گیاه به آفت و یا بیماری خاصی دچار نمیشود اما ممکن است آفاتی همانند شته و کنه تار عنکبوتی و بیماریهایی همانند سفیدک پودری و زنگ گاهی به دلیل شرایط نامساعد محیطی مشکلاتی را برای این گیاهان ایجاد کنند.
منبع:میهن کاکتوس