پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش پنجم)

پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی

پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی : در این مقاله به سؤالات در مورد نگهداری کاکتوس‌ها و ساکولنت ها می‌پردازیم. سؤالاتی مانند وجود کرم خاکی در گلدان، نوع آبی مصرفی، ریختن آب بر روی کاکتوس‌ها، دلیل سیاه شدن نوک کاکتوس‌ها و سایر سؤالاتی که ممکن است برای هر کسی که به کاکتوس‌ها علاقه‌مند است پیش آید.

سؤال: آیا ریختن آب موقع آبیاری بر روی کاکتوس‌ها ضرر دارد؟
پاسخ: بستگی دارد شما کی آبیاری انجام دهید بهتر است در زیر آفتاب این کار را انجام ندهید وگرنه ریخته شدن آب بر روی تنه گیاهان هیچ مشکلی پیش نمی‌آورد. همچنین که در گلخانه‌های بزرگ امکان آبیاری تک تک کاکتوس‌ها امکان پذیر نیست و از سیستم آبیاری بارانی استفاده می‌شود.

سؤال: آیا وجود کرم خاکی در خاک گلدان کاکتوس به آنها آسیب می‌رساند؟
پاسخ: کرم خاکی موجودی است که برای خاک و گیاهان بسیار مفید می‌باشد ولی به علت محدود بودن مواد غذایی در خاک گلدان ممکن است مجبور به تغذیه از ریشه کاکتوس‌ها یا سایر گیاهان کنند که در این صورت می‌تواند به آنها آسیب برسد. البته زمانی که تعداد آنها زیاد باشد.

سؤال: چه نوع آبی باید برای آبیاری کاکتوس‌ها استفاده شود؟
پاسخ: برای آبیاری کاکتوس‌ها بهتر است از آب‌های با املاح کم بخصوص عاری از شوری و آهک استفاده شود. آب‌های نسبتاً اسیدی بهتر از آب‌های قلیایی برای کاکتوسها می‌باشد .

سؤال: دلیل سیاه شدن نوک کاکتوس‌ها چیست؟
پاسخ: پوسیدگی تاج در کاکتوسها یا سیاه شدن نوک کاکتوس ها توسط یک قارچ بیماریگر بنام helminthosprium ایجاد میشود. این پاتوژن به مقدار زیاد تولید اسپور یا هاگ میکند و توسط هوا ، آب، باران یا آبپاشی منتقل میشود. این هاگها برای جوانه زنی و نفوذ در گیاه به آب احتیاج دارند این بیماری بر عکس بقیه پوسیدگی ها که منشا خاک و ریشه دارند ابتدا در اندامهای هوایی و بیشتر تاج شروع میشود، بسیار هم در گلخانه های تولید کاکتوس روی گونه سرئوسها شایع است. علامت این بیماری ابتدا نقاط سیاه شده و فرو رفته و نرم که به تدریج گسترش پیدا کرده و کل گیاه را آلوده میکند. برای کنترل این بیماری در درجه اول مدیریت آبیاری اهمیت دارد حتی الامکان از خیس شدن زیاد کاکتوسها جلوگیری کنید. در مرحله بعد استفاده از قارچ کش نیوفانات متیل میتواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند. برای پیشگیری در انتها جداسازی نمونه های آلوده اسپری محل بریدگی با سم قارچ مانکوزب برای جلوگیری از تولید هاگها و گسترش بیماری.

برای خرید سم مانکوزب اینجا کلیک کنید.

پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش اول)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش دوم)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش سوم)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش چهارم)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش پنجم)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش ششم)
پاسخ به سؤالات مهم کاکتوسی (بخش هفتم)

منبع: میهن کاکتوس

مقالات مشابه

مطالب مرتبط
68 پرسش و پاسخ
Inline Feedbacks
مشاهده همه پیام‌ها