تصاویر گونههای مختلف استریاس و استروفیتوم: آستروفیتوم ها بخصوص گونه آستریاس دارای طرفداران زیادی بهویژه در ایران هستند. انواع گونههای آن در ایران تولید و نگهداری میشود. در این مقاله عکس تعدادی از گونههای زیبای آستروفیتوم ها و آستریاس ها را برای لذت بردن شما منتشر میکنیم. برای خرید بذر آستریاس و آستروفیتوم اینجا کلیک کنید.
برای بزرگنمایی و وضوح تصاویر بر روی عکسها کلیک کنید.
خصوصیات گیاهشناسی آستریاس ها:
این نوع کاکتوس اغلب به شکل گرد و بدون خار بوده ولی در گونههای ناخالص و هیبرید آستریاس بعضی مواقع خار هم دیده میشود. که ارتفاع آن به ۲٫۵ تا ۶ سانتیمتر و قطر آن به ۵ تا ۱۵ سانتیمتر میرسد. روی سطح آن حدود ۷ تا ۱۰ تقسیم بندی دیسکی شکل که به آن شیار گفته میشود، وجود دارد. در مرکز هر شیار نیز آرئول های پشمی وجود دارد. رنگ آنها به رنگ سبز مایل به قهوهای است که ممکن است با خارهایی پوشیده از فلسها یا تریکوم های سفید پوشیده شود. گلهای این گونه به رنگ زرد با پایهای قرمز هستند که بخشهای بیرونی بسیار پشمی یا با کرکهای ریز میباشند.
برخی از گونههای معروف آستریاس ها: آستریاس میراکل که به شکل ستارهای دیده میشود آستریاس سوپرکاباتو که بیشتر به رنگ سفیده مشاهده میشود. آستریاس وی تایپ که دارای نقشهای شبیه وی(V) انگلیسی بر روی بنده است. کیکو آستریاس و سایر گونهها.
نگهداری آستریاس ها:
نور زیاد و خاک با زهکشی مناسب احتیاج دارد. آبیاری باید منظم باشد و در فاصله دو آبیاری اجازه دهید خاک کاملاً خشک شود. در فصل رشد که اغلب بهار و تابستان میباشد میتوان از کودهای ازت پایین برای رشد آستریاس استفاده نمود.
تکثیر:
استریاس ها مانند سایر آستروفیتوم ها از طریق بذر تکثیر میشوند.
منبع: میهن کاکتوس
منبع تصاویر: نت